واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

وزیر خارجه انگلیس فردا به پکن می‌رود

مقام‌های چین اعلام کردند که به دعوت وزیر خارجه این کشور «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس فردا چهارشنبه هشتم شهریور به پکن سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. در شرایطی که دولت انگلیس طی چند ماه اخیر پیگیر سفر وزیر خارجه این کشور به چین بودند، پکن از انجام این سفر در روز چهارشنبه (فردا) خبر داد.

 

منابع رسانه‌ای از پکن پایتخت چین خبر دادند که جیمز کلورلی وزیر خارجه انگلیس برای دیدار با همتای چینی خود به این کشور سفر می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری دولتی «شینهوا» چین، سخنگوی وزارت خارجه این کشور از برنامه پکن برای میزبانی از سفر وزیر خارجه انگلیس خبر داد.

 

«وانگ ون‌بین» سخنکوی وزارت خارجه چین خبر داد که جیمز کلورلی به دعوت «وانگ یی» وزیر خارجه چین، در تاریخ ۳۰ آگوست (هشتم شهریور) سفری رسمی به چین انجام می‌دهد.

 

اعلام تاریخ سفر وزیر خارجه انگلیس به چین در شرایطی انجام می شود که طی ماه‌های اخیر مقام‌های انگلیسی به رغم یک بار لغو کردن سفر از قبل برنامه ریزی شده به چین در تدارک برای فرستادن وزیر خارجه این کشور به پکن بودند.

 

اواخر تیرماه بود که منابع رسانه‌ای غربی گزارش دادند که سفر جیمز کلورلی وزیر خارجه انگلیس به چین به دلیل غیبت «کین گانگ» همتای چینی و دیده نشدن او در انظار عمومی لغو و به زمانی دیگر موکول شد.

 

به دنبال بازگشت وانگ یی به منصب وزارت خارجه چین، مقام‌های پکن در رایزنی با انگلیس از این کشور برای میزبانی از سفر وزیر خارجه اعلام آمادگی کردند.

 

پیگیری انگلیس برای سفر وزیر خارجه این کشور به چین در شرایطی انجام شده که لندن طی ماه‌های گذشته بارها در موضوعاتی از قبیل تایوان علیه پکن و همراستا با واشنگتن موضعگیری کرده است.

 

به گفته تحلیلگران مسائل سیاست خارجی و تحولات بین‌المللی، مقام‌های انگلیس به رغم دنباله روی از مواضع ضد چینی آمریکایی‌ها، در موضوع روابط تجاری خواهان از سرگیری این مراودات هستند و سفر وزیر خارجه انگلیس به پکن گواه همین موضوع است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار